Čokolády

Keďže milujeme kakao, kakaové bôby a čokoládu, rozhodli sme sa pridať do nášho e-shopu jedny z najkvalitnejších čokolád na trhu. História Bombons Blanxart začína v apríli 1954 v okolí Les Corts Barcelona. V prenajaté dielni v prízemí vyrábal majster čokolatér tie najlepšie čokolády a čokoládové torty, v meste. Rozhodol sa opustiť svoju prestížnu prácu a otvoriť si vlastný obchod so štyrmi partnermi. Po niekoľkých rokoch sa im darí vytvoriť jednu z najprestížnejších remeselných čokoládovní. Ich veľké inovačné nápady, umožňujú rozvoj Blanxart Bombons – čokoládu a sladkosti vyvážať do sveta a rýchlo získať obrovskú prestíž vďaka vysokej kvalite a prepracovanému dizajnu svojich výrobkov. Blanxart kvalita čokolády pochádza z vysokého štandardu surovín a prísnej kontroly kvality surovín od začiatku do konca výrobného procesu – od praženia najlepších kakaových bôbov z Ghany, Konga, Ekvádoru a Dominikánskej republiky ku konečnému baleniu a distribúcie.

Zobrazujú sa výsledky 1–9 z 12